Ga direct naar:

Beddengoed

Uw reservering is standaard zonder beddengoed. Voor €5,50 per persoon kunt u bij ons lakenpakketten huren, maar u bent ook vrij om zelf beddengoed mee te nemen. Alle huisjes beschikken over 1-persoons bedden. In de types D1 en D2 staan twee 1-persoonsbedbanken en in de types B1, B2, B3 en B4 staat een 2-persoonsbedbank. Kussens en 1-persoonsdekbedden zijn in alle huisjes aanwezig. 

U kunt ook een servicepakket bijboeken à €12,50 per persoon. Dit pakket bestaat uit een bedlinnenpakket, een handdoekenpakket en een opgemaakt bed bij aankomst. 

Betaling

Als u boekt via onze website is de betaling als volgt:

- Uiterlijk 2 weken na de boeking: 30% aanbetaling

- Uiterlijk 6 weken voor aankomst: betaling resterende 70%

U heeft geen creditcard nodig als u via onze website een huisje wilt boeken.

Checkin en checkout

Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken. Om uiterlijk 10.30 uur dient u uit te checken. Het is mogelijk om een late checkout te boeken bij uw reservering. Op de dag van vertrek hoeft u dan pas om 16.00 uur uw sleutel in te leveren en kunt u dus lang uitslapen en nog de hele middag genieten van de faciliteiten van Domaine Long Pré. De kosten voor de late checkout bedragen €20,-. De late checkout is boekbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid; neem daarom telefonisch of per mail contact op met onze receptie als u gebruik wilt maken van deze extra service. 

Handdoeken

Uw reservering is standaard zonder handdoeken. Voor €4,- per persoon kunt u bij ons een handdoekenpakket huren, maar u bent ook vrij om zelf handdoeken mee te nemen. 

U kunt ook een servicepakket bijboeken à €12,50 per persoon. Dit pakket bestaat uit een bedlinnenpakket, een handdoekenpakket en een opgemaakt bed bij aankomst. 

Huisdieren

Uw hond is van harte welkom op Domaine Long Pré. Wij vragen een bijdrage van €4,75 per nacht per hond. Per huisje mag u maximaal twee honden meenemen.

Inventarislijst

Bestek

Aardappellepel
Bestekbak
Blikopener
Broodmes
Dessertlepels
Eierlepels
Flesopener
Garde
Groentelepel
Houten lepels
Kaasschaaf
Kurkentrekker
Lepelrek
Lepels
Messen
Rasp
Sauslepel
Schaar
Schilmesje
Slacouvert
Stamper
Theelepels
Theezeefje
Vorken

Serviesgoed

Asbak
Bierglazen
Bloemenvaas
Borrelglazen
Botervloot
Braadpan
Broodmandje
Broodplank
Citruspers
Compôteschaaltje
Dienblad
Diepe borden
Eierdopjes
Koekenpan
Koektrommel
Kopjes
Limonadeglazen
Maatbeker
Onderzetters
Ontbijtborden
Pannen
Platte borden
Roomkan
Sauskom
Schaal 17 cm
Schaal 20 cm
Schaal 23 cm
Schoteltjes
Steelpan
Suikerpot
Theekan
Theelichtje
Vergiet
Vleeswarendoos
Voorraadbussen
Waterkoker
Wijn- en sherryglazen

Schoonmaakartikelen

Bezem
Emmer
Stoffer en blik
Toiletborstel
Vloertrekker 

Diversen

Afdruiprek
Afvalbakje
Afwasteil
Droogrek
DVD-speler
Klerenhangers
Koffiezetapparaat
Magnetron
Radio-cd speler
Stofzuiger
Televisie
Terrasstoelen
Terrastafel

Keukendoeken

Uw reservering is standaard zonder keukendoeken. Voor €4,50 kunt u bij ons een keukendoekenpakket huren, maar u bent ook vrij om zelf keukendoeken mee te nemen. 

Openingsdagen en -tijden

Op de wintersluiting na, is Domaine Long Pré het gehele jaar door geopend. 

Receptie

In het hoogseizoen en in vakantieperiodes is onze receptie dagelijks geopend vanaf 09.00 uur. Tussen de middag is de receptie gesloten van 12.00 tot 13.00 uur. Buiten het seizoen is de receptie beperkt geopend. U kunt altijd contact opnemen met onze receptie als u verwacht laat te arriveren. U ontvangt bij aankomst op ons park altijd de actuele openingstijden van de receptie. 

Brasserie

In het hoogseizoen en in vakantieperiodes is onze brasserie dagelijks geopend. Buiten het seizoen is de brasserie beperkt geopend. U kunt altijd contact opnemen met onze receptie om na te gaan of de brasserie al dan niet geopend is. U ontvangt bij aankomst op ons park altijd de actuele openingstijden van de brasserie.

Parkwinkel

In het hoogseizoen en in vakantieperiodes is onze parkwinkel dagelijks geopend; in juli en augustus vanaf 08.30 uur, in de andere maanden vanaf 09.00 uur. Op zon- en feestdagen is de winkel tot 12.00 uur geopend. Buiten het seizoen is de winkel beperkt geopend. U kunt altijd contact opnemen met onze receptie om na te gaan of de winkel al dan niet geopend is. U ontvangt bij aankomst op ons park altijd de actuele openingstijden van de winkel.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op ons park, zowel bij uw huisje als bij de receptie. Het reserveren van een parkeerplaats is niet nodig. 

Roken

Het is niet toegestaan om te roken in al onze accomodaties en openbare ruimtes. 

Schoonmaakkosten

De schoonmaakkosten zijn inbegrepen in de huurprijs van onze bungalows en appartementen. 

Servicepakket

Het servicepakket bestaat uit een bedlinnenpakket, een handdoekenpakket en een opgemaakt bed bij aankomst. Het servicepakket is bij te boeken voor €12,50 per persoon. 

Wifi

Op Domaine Long Pré kunt u gratis gebruik maken van Wifi in het hoofdgebouw en de directe omgeving. De snelheid is niet erg hoog, doch voldoende voor het ontvangen en verzenden van e-mail en het raadplegen van internet. Het downloaden van omvangrijke bestanden is niet aan te raden. U kunt ook in het restaurant vrij gebruik maken van het gratis internet, consumptie is niet verplicht!

De afgelopen jaren hebben wij verschillende onderzoeken gedaan om het gehele park te voorzien van Wifi. Mede door de ligging in het dal en de bestaande slechte verbindingen in de Ardennen is het NIET mogelijk om Wifi op het park te realiseren met een behoorlijke snelheid.

In de huisjes is het voor Belgische gasten aan te raden om mobiel internet te gebruiken. U kunt hiermee e-mails ontvangen en verzenden en lichte internettoepassingen gebruiken. Voor niet-Belgische gasten bieden de meeste telefoonaanbieders een speciale internetbundel aan. Hiermee kunt u gedurende meerdere dagen gebruik maken van internet in het buitenland. Hiervoor kunt u terecht bij uw eigen telefoonaanbieder. Het is raadzaam om automatische updates uit te schakelen, want u loopt het risico dat uw bundel dan snel op is! Met ingang van 2017 zal data roaming binnen Europa aanzienlijk goedkoper worden. Dan is aanschaf voor niet-Belgische gasten van een bundel niet meer noodzakelijk en kunnen alle Europese gasten via data roaming gebruik maken van internet.

Tenslotte is het mogelijk voor gasten om een eigen Wifi netwerk in de bungalow te maken. Hiervoor zijn 3G/4G routers te koop. In combinatie met een Belgische simkaart kunt u dan een eigen netwerk in de bungalow maken, waarop meerdere gebruikers kunnen aansluiten. Ook hier geldt: let op dat uw geen automatische updates aan heeft staan!

Deze notitie is ter algemene informatie bedoeld. U bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor uw keuze van internetgebruik. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Zwemmen

Domaine Long Pré beschikt over een openluchtzwembad. Dit wordt verwarmd door zonnepanelen. Daarnaast is er een separaat kinderbad en in de zomermaanden een zonneweide met ligstoelen. In de wintermaanden mag u als gast van Domaine Long Pré gratis gebruikmaken van het binnenzwembad in Trois-Ponts op een steenworp afstand van het vakantiepark. 

Het gebruik van onze zwemfaciliteiten geschiedt te allen tijde op eigen risico. 

Webdesign & Realisatie: Holiday Media