Ga direct naar:

Bungalows

B1 06

2-4-persoonsappartement - 2-4B1

Geschakeld, Opp. ca. 30 m2

Eenvoudig appartement gelegen boven type D1. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbedbank (160 x 200) in de woonkamer. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Electrische verwarming. Balkon met terrasmeubilair. Op de 1e verdieping.

Meer info » Boek nu » Boek nu »


B4 01

2-4-persoonsappartement - 2-4B4

Geschakeld, Opp. ca. 36 m2

Eenvoudig appartement. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbedbank (160 x 200) in de woonkamer. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Balkon of terras met terrasmeubilair. Gelijkvloers of op de 1e verdieping.

Meer info » Boek nu » Boek nu »


B2 03

2-4-persoonsbungalow - 2-4B2

Geschakeld, Opp. ca. 38 m2

Eenvoudige hooggelegen geschakelde bungalow. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbedbank (160 x 200) in de woonkamer. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Balkon met terrasmeubilair. Ingang via een trap.

Meer info » Boek nu » Boek nu »


B3 03

2-4-persoonsbungalow - 2-4B3

Geschakeld, Opp. ca. 30 m2

Eenvoudige laaggelegen geschakelde bungalow. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbedbank (160 x 200) in de woonkamer. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Terras met terrasmeubilair.

Meer info » Boek nu » Boek nu »


A 01

2-persoonsbungalow - 2A

Geschakeld, Opp. ca. 30 m2

Eenvoudige laaggelegen geschakelde bungalow. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Terras met verstelbaar terrasmeubilair.

Meer info » Boek nu » Boek nu »


D2 01

4-6-persoonschalet - 4-6D2

Vrijstaand, Opp. ca. 49 m2

Eenvoudig vrijstaand chalet hoog- of laaggelegen. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Twee 1-persoonsbedsteden of één 1-persoonsbedstee en één 1-persoonsbedbank in de woonkamer. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Balkon of terras met terrasmeubilair. De hooggelegen chalets zijn via een trap te bereiken.

Meer info » Boek nu » Boek nu »


D1 02

4-6-persoonsetagewoning - 4-6D1

Geschakeld, Opp. ca. 61 m2

Eenvoudige etagewoning gelegen onder type B1. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden op de 1e verdieping en twee 1-persoonsbedbanken (80 x 195) in de woonkamer. Badkamer met ligbad of douche, wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Terras met terrasmeubilair. Deze bungalow is via een trap te bereiken.

Meer info » Boek nu » Boek nu »


DPE_02_11465_Jpg_HR_Org.jpg

9-persoonsbungalow - 9F

Geschakeld, Opp. ca. 122 m2

Etagewoning gelegen onder type B1. Vijf slaapkamers met twee 1-persoonsbedden waarvan 4 op de 1e verdieping. Twee badkamers met douche, wastafel. Twee aparte toiletten? Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. afwasmachine, magnetron en elektrische kookplaat. Infraroodsauna. Elektrische verwarming. Terras met terrasmeubilair. Deze bungalow is via een trap te bereiken.

Meer info » Boek nu » Boek nu »