Welkom op de verkoopwebsite van Domaine Long Pré!

Wilt u het hele jaar door genieten van uw eigen bungalow of appartement in het hart van de Ardennen?

Dat kan! Er zijn diverse bungalows, appartementen en chalets te koop op Domaine Long Pré. Hieronder kunt u de appartementen en bungalows per type bekijken. Wilt u meer weten over de (organisatie)structuur van het park en over de verhuurafspraken, neemt u dan contact op met het verhuurbedrijf van het park via: info@domainelongpre.be.

Voor aankoop van huisjes/appartementen dient u rechtstreeks contact op te nemen met de eigenaar.

Bekijk al het aanbod te koop

Bungalows type A

Laaggelegen, geschakelde bungalow met uitzicht over de grote speelweide en rivier

Nette inrichting. Gelegen nabij het hoofdgebouw, zwembad en sportvoorzieningen. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en Dvd-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Electrische verwarming. Terras met verstelbaar meubilair.

Bekijk aanbod

Appartementen type B1

Appartement, gelegen boven type D1 appartement, centraal gelegen nabij hoofdgebouw, zwembad en sportvoorzieningen

Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbedbank (160 x 200) in de woonkamer. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Electrische verwarming. Balkon met terrasmeubilair. Op de 1e verdieping.

Bekijk aanbod

Bungalows type B2

Hoger gelegen geschakelde bungalow, centraal gelegen  nabij hoofdgebouw, zwembad en sportvoorzieningen

Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbedbank (160 x 200) in de woonkamer. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Balkon met terrasmeubilair. Ingang via een trap.

Bekijk aanbod

Bungalows type B3

Laaggelegen, geschakelde bungalow met uitzicht over de grote speelweide en rivier

Gelegen nabij het hoofdgebouw, zwembad en sportvoorzieningen. Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbedbank (160 x 200) in de woonkamer. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Terras met terrasmeubilair.

Bekijk aanbod

Appartementen type B4

Appartementen op begane grond en eerste verdieping, met uitzicht op de rivier

Een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbedbank (160 x 200) in de woonkamer. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Balkon of terras met terrasmeubilair. Gelijkvloers of op de 1e verdieping.

Bekijk aanbod

Appartementen type D1

Appartement, gelegen onder type B1, centraal gelegen nabij hoofdgebouw, zwembad en sportvoorzieningen

Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden op de 1e verdieping en twee 1-persoonsbedbanken (80 x 195) in de woonkamer. Badkamer met ligbad of douche, wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Terras met terrasmeubilair. Deze bungalow is via een trap te bereiken.

Bekijk aanbod

Chalets type D2

Vrijstaande chalet bungalows, hoog- of laaggelegen op het park

Voorzien van nieuwe keuken met vaatwasmachine. Twee slaapkamers met twee 1-persoonsbedden. Twee 1-persoonsbedsteden of één 1-persoonsbedstee en één 1-persoonsbedbank in de woonkamer. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Woonkamer met zit- en eethoek. TV, radio-/cd-speler en DVD-speler. Open keuken met o.a. magnetron en elektrische kookplaat. Elektrische verwarming. Balkon of terras met terrasmeubilair. De hooggelegen chalets zijn via een trap te bereiken.

Bekijk aanbod