Goed nieuws! Ons parkt mag opent haar deuren op 8 juni. Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten onze hoogste prioriteit. Op ons vakantiepark volgen we hiervoor de richtlijnen van de overheid. 

Om uw verblijf in ons park voor zowel onze gasten als ons personeel veilig te houden verzoeken wij uw reis uit te stellen wanneer u of uw medereizigers symptomen hebben die op COVID-19 kunnen wijzen. Ook verzoeken wij uw reis uit te stellen als u of uw medereizigers in 14 dagen voor uw geplande verblijf in contact zijn geweest met een persoon met COVID-19 of met symtomen hiervan. 

Algemene maatregelen
Was vaker je handen – hoest en nies in je elleboog. Gebruik papieren zakdoekjes – schud geen handen. Houd 1,5 meter afstand.   Volg steeds rigoureus de instructies van onze personeelsleden.

Toegang hoofdgebouw
Vermijd het bezoek zoveel mogelijk. We hanteren éénrichtingsverkeer – max. 1 pers. Gebruik zoveel mogelijk de toiletten in uw eigen bungalow.

Aankomst      
U kunt doorlopen naar de receptie, we vragen u hierbij wel om bovenstaande richtlijnen te volgen. Gelet op de voorzorgsmaatregelen kan de check-in wat langer duren, graag uw begrip hiervoor.

Uw vakantiewoning
We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers.  Bij het schoonmaken hebben ze extra aandacht voor o.a. handcontactpunten:  lichtknopjes, nachtkastjes, deurklinken… Deze worden met professionele middelen ontsmet. Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur > 60 graden Celcius) waardoor virussen niet overleven.

Hulp nodig?
Bij vragen en/of voor het melden van een technische storing: mail ons op info@domainelongpre.be en u zult zo spoedig mogelijk geholpen worden.  Indien een interventie van onze medewerkers noodzakelijk is in uw bungalow, gelieve dan (voor zover mogelijk) tijdelijk de kamer te verlaten en afstand te bewaren.

Uw reservering
Het spijt ons ten zeerste u te moeten melden dat ons vakantiepark van overheidswege verplicht gesloten is tot en met 7 juni 2020, dit in het kader van de voorzorgsmaatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus.

Indien u een reservering heeft met aankomstdatum uiterlijk 7 juni 2020 geldt de volglende informatie:
- De door u gemaakte reservering kan kosteloos gewijzigd worden naar een andere verblijfsperiode in 2020 of 2021, op basis van beschikbaarheid en de dan geldende tarieven. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan dient u het verschil extra te betalen.
- Gelieve de nieuwe door u gewenste data door te mailen naar info@domainelongpre.be, onder vermelding van uw reserveringsnummer, zodanig dat wij uw reservering kunnen omzetten. 

Voor bestaande en nieuwe reserveringen met aankomst vanaf 7 juni 2020 geldt de volgende informatie:
- De gebruikelijke reserverings- en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing. Annulering is op eigen verzoek met de daarbij behorende annuleringskosten.
- Reserveringen kunnen tot 10 dagen voor aankomst kosteloos gewijzigd worden naar een andere verblijfsperiode in 2020 of 2021, op basis van beschikbaarheid en de dan geldende tarieven. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan dient u het verschil extra te betalen.
- Gelieve de nieuwe door u gewenste data door te mailen naar info@domainelongpre.be, onder vermelding van uw reserveringsnummer, zodanig dat wij uw reservering kunnen omzetten. 

Voor overige vragen verzoeken wij u vriendelijk om per mail contact met ons op te nemen: info@domainelongpre.be.

Zorg goed voor u en uw familie en wij hopen u snel te mogen verwelkomen als gast op ons vakantiepark.

Vriendelijke groeten,
Team Domaine Long Pré