Ons vakantiepark is geopend!

De prachtige Amblève heeft ons afgelopen week helaas overvallen. De laaggelegen delen van ons vakantiepark zijn gedeeltelijk overstroomd. Er is met man en macht gewerkt om het vakantiepark weer in ere te herstellen. Domaine Long Pré is dus gewoon geopend, het park is goed bereikbaar en alle faciliteiten, met uitzondering van het zwembad, zijn weer operationeel. Wij doen uiteraard ons uiterste best om ook het zwembad zo snel mogelijk weer te kunnen openen. Tot die tijd kunnen onze gasten bij de receptie gratis tickets ophalen voor het buitenzwembad in Trois-Ponts: https://piscinetroisponts.jimdofree.com/horaire-actuel-horaires/.

Helaas zijn enkele accommodaties te zeer beschadigd door de overstromingen, waardoor deze voor langere tijd onbewoonbaar zullen zijn. De gasten in de betreffende accommodaties hebben inmiddels bericht gehad om hun vakantie te verplaatsen.

Voor bestaande reserveringen geldt de volgende informatie:
- De gebruikelijke reserverings- en annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing. Annulering is op eigen verzoek met de daarbij behorende annuleringskosten.
- Reserveringen kunnen tot 10 dagen voor aankomst kosteloos gewijzigd worden naar een andere verblijfsperiode in 2021 of 2022, op basis van beschikbaarheid en de dan geldende tarieven. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan dient u het verschil extra te betalen.
- Gelieve de nieuwe door u gewenste data door te mailen naar info@domainelongpre.be, onder vermelding van uw reserveringsnummer, zodanig dat wij uw reservering kunnen omzetten. 

Voor overige vragen verzoeken wij u vriendelijk om per mail contact met ons op te nemen: info@domainelongpre.be. Telefonisch zijn wij moeilijk bereikbaar.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen als gast op ons vakantiepark.

Vriendelijke groeten,
Team Domaine Long Pré