Vind online het antwoord op je vraag

Hier vindt u een lijst met veel gestelde vragen (FAQ) en onderwerpen die aan bod kunnen komen voor uw verblijf op Domaine Long Pré. Mocht u hierover vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Annuleringsvoorwaarden

Tot 28 dagen voor aankomst bedragen de annuleringskosten 30% van de huurprijs (zonder kortingen). Vanaf 28 dagen voor aankomst bedragen de annuleringskosten 100% van de huurprijs (zonder kortingen). 

Het is mogelijk om bij uw reservering een annuleringsfonds af te sluiten. De kosten voor het annuleringsfonds bedragen € 5,00 per accommodatie per nacht en het fonds kan alleen voor de gehele verblijfsduur worden afgesloten. Deelname hieraan is geheel vrijblijvend. Bij deelname gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden van het fonds. Het annuleringsfonds moet ten laatste 7 dagen na boeking afgesloten worden.

Bij deelneming aan het annuleringsfonds worden de volledige, vooraf betaalde verblijfskosten (exclusief de kosten voor het annuleringsfonds) aan u terugbetaald, indien de hoofdboeker of één van de deelnemers geconfronteerd wordt met één van de navolgende gebeurtenissen:

  1. Bij overlijden van de hoofdboeker, zijn samenlevingspartner of een familielid in de eerste en tweede graad.
  2. Bij plotseling opgetreden ziekte of ongeval van de hoofdboeker.
  3. Bij vroegtijdig afbreken van uw vakantie wegens overlijden van een familielid van de hoofdboeker in de eerste of tweede graad.
  4. Bij vroegtijdig afbreken van de vakantie wegens brand, stormschade of blikseminslag aan huis of inboedel van de hoofdboeker.
  5. Intrekking van vakantie van de hoofdboeker door zijn werkgever wegens het niet beschikbaar zijn van een collega die hem zou vervangen, ten gevolge van ziekte, ongeval of overlijden.
  6. Noodzakelijke aanwezigheid van de hoofdboeker die een vrij beroep uitoefent wegens het niet beschikbaar zijn van de beroepsvervanger van de hoofdboeker, ten gevolge van ziekte, ongeval of overlijden.
  7. Verplichte aanwezigheid van de hoofdboeker als getuige of jurylid voor de rechtbank / het Hof van Assisen.

Andere, niet met name genoemde gebeurtenissen, komen niet in aanmerking voor uitbetaling door het annuleringsfonds. Aanspraak maken op het annuleringsfonds doet u schriftelijk met overlegging van een verklaring door derden waaruit bewijs van de aangevoerde reden blijkt. Het annuleringsfonds loopt van de datum van deelneming tot aan de dag van vertrek van Domaine Long Pré. In geval van vroegtijdig afbreken van de vakantie om één van de bovenstaande redenen, wordt naar rato van het aantal niet genoten vakantiedagen een percentage van de totale huursom (minus kosten annuleringsfonds) terugbetaald. Hierbij wordt gerekend vanaf de dag dat de bungalow op de Domaine Long Pré wordt opgeleverd.

Beddengoed

Uw reservering is standaard zonder beddengoed. Voor €8,50 per persoon kunt u bij ons lakenpakketten huren, maar u bent ook vrij om zelf beddengoed mee te nemen. Alle huisjes beschikken over 1-persoons bedden. In de types D1 en D2 staan twee 1-persoonsbedbanken en in de types B1, B2, B3 en B4 staat een 2-persoonsbedbank. Kussens en 1-persoonsdekbedden zijn in alle huisjes aanwezig. 

U kunt ook een servicepakket bijboeken à €17,50 per persoon. Dit pakket bestaat uit een bedlinnenpakket, een handdoekenpakket en een opgemaakt bed bij aankomst. 

Betaling

Als u boekt via onze website dient u binnen 2 weken na reservering een aanbetaling van 30% te doen. Het restantbedrag dient uiterlijk 8 weken voor aankomst bij ons binnen te zijn. U heeft geen creditcard nodig als u via onze website wilt boeken.

Checkin en checkout

Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken. Om uiterlijk 10.30 uur dient u uit te checken. Het is mogelijk om een late checkout te boeken bij uw reservering. Op de dag van vertrek hoeft u dan pas om 16.00 uur uw sleutel in te leveren en kunt u dus lang uitslapen en nog de hele middag genieten van de faciliteiten van Domaine Long Pré. De kosten voor de late checkout bedragen € 50,- tot € 80,-. De late checkout is boekbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid; neem daarom telefonisch of per mail contact op met onze receptie als u gebruik wilt maken van deze extra service. 

Inventaris accommodaties

Bestek Serviesgoed Schoonmaakartikelen Diversen
Aardappellepel Asbak Bezem Afdruiprek
Bestekbak Bierglazen Emmer Afvalbakje
Blikopener Bloemenvaas Stoffer en blik Afwasteil
Broodmes Borrelglazen Toiletborstel Droogrek
Dessertlepels Botervloot Vloertrekker DVD-speler
Eierlepels Braadpan Klerenhangers
Flesopener Broodmandje Koffiezetapparaat
Garde Broodplank Magnetron
Groentelepel Citruspers Radio-cd speler
Houten lepels Compôteschaaltje Stofzuiger
Kaasschaaf Dienblad Televisie
Kurkentrekker Diepe borden Terrasstoelen
Lepelrek Eierdopjes Terrastafel
Lepels Koekenpan
Messen Koektrommel
Rasp Kopjes
Sauslepel Limonadeglazen
Schaar Maatbeker
Schilmesje Onderzetters
Slacouvert Ontbijtborden
Stamper Pannen
Theelepels Platte borden
Theezeefje Roomkan
Vorken Sauskom
Schaal 17 cm
Schaal 20 cm
Schaal 23 cm
Schoteltjes
Steelpan
Suikerpot
Theekan
Theelichtje
Vergiet
Vleeswarendoos
Voorraadbussen
Waterkoker
Wijn- en sherryglazen

Handdoeken

Uw reservering is standaard zonder handdoeken. Voor €6,- per persoon kunt u bij ons een handdoekenpakket huren, maar u bent ook vrij om zelf handdoeken mee te nemen. U kunt ook een servicepakket bijboeken à €17,50 per persoon. Dit pakket bestaat uit een bedlinnenpakket, een handdoekenpakket en een opgemaakt bed bij aankomst. 

Huisdieren

Uw hond is van harte welkom op Domaine Long Pré. Wij vragen een bijdrage van €5,50 per nacht per hond. Per huisje mag u maximaal twee honden meenemen. Om er zeker van te zijn dat u in een huisdiervriendelijke accommodatie kunt verblijven, verzoeken wij u om uw huisdier(en) van tevoren aan te melden.

Keukendoeken

Uw reservering is standaard zonder keukendoeken. Voor € 5,- kunt u bij ons een keukendoekenpakket huren, maar u bent ook vrij om zelf keukendoeken mee te nemen. 

Openingstijden

Receptie

In het hoogseizoen en in vakantieperiodes is onze receptie dagelijks geopend vanaf 09.00 uur. Tussen de middag is de receptie gesloten van 12.00 tot 13.00 uur. Buiten het seizoen is de receptie beperkt geopend.

Brasserie

In het hoogseizoen en in vakantieperiodes is onze brasserie dagelijks geopend. Buiten het seizoen is de brasserie beperkt geopend.

Parkwinkel

In het hoogseizoen en in vakantieperiodes is onze parkwinkel dagelijks geopend; in juli en augustus vanaf 08.30 uur, in de andere maanden vanaf 09.00 uur. Op zon- en feestdagen is de winkel tot 12.00 uur geopend. Buiten het seizoen is de winkel beperkt geopend.

Parkeren - Opladen elektrische auto's

U kunt gratis parkeren op ons park, zowel bij uw huisje als bij de receptie. Het reserveren van een parkeerplaats is niet nodig. 

Domaine Long Pré beschikt aan de ingang van het park over een laadpaal  voor het opladen van uw elektrisch voertuig. Voor het gebruik van de laadpaal dient u te beschikken over een compatibele badge/laadpas, die u zelf dient te voorzien. De compatibiliteit van uw badge/laadpas kan u doorgaans controleren middels de applicatie verbonden aan uw badge/laadpas. Het is strikt verboden om uw elektrisch voertuig op te laden met behulp van de elektrische voorzieningen van de gehuurde accommodatie (bvb. stopcontact).

Parkreglement

Roken

Het is niet toegestaan om te roken in al onze accomodaties en openbare ruimtes. 

Schoonmaakkosten

De schoonmaakkosten zijn inbegrepen in de huurprijs van onze bungalows en appartementen.

Servicepakket

Het servicepakket bestaat uit een bedlinnenpakket, een handdoekenpakket en een opgemaakt bed bij aankomst. Het servicepakket is bij te boeken voor €17,50 per persoon. 

TV

TV Channels-1.jpg

Wifi

Op Domaine Long Pré kunt u gratis gebruik maken van Wifi in het hoofdgebouw en de directe omgeving. De snelheid is niet erg hoog, doch voldoende voor het ontvangen en verzenden van e-mail en het raadplegen van internet. Het downloaden van omvangrijke bestanden is niet aan te raden. U kunt ook in het restaurant vrij gebruik maken van het gratis internet, consumptie is niet verplicht!

De afgelopen jaren hebben wij verschillende onderzoeken gedaan om het gehele park te voorzien van Wifi. Mede door de ligging in het dal en de bestaande slechte verbindingen in de Ardennen is het NIET mogelijk om Wifi op het park te realiseren met een behoorlijke snelheid.

Deze notitie is ter algemene informatie bedoeld. U bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor uw keuze van internetgebruik. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Zwemmen

Domaine Long Pré beschikt over een openluchtzwembad. Dit wordt verwarmd door zonnepanelen. Daarnaast is er een separaat kinderbad en in de zomermaanden een zonneweide met ligstoelen. In de wintermaanden mag u als gast van Domaine Long Pré gratis gebruikmaken van het binnenzwembad in Trois-Ponts op een steenworp afstand van het vakantiepark. Het gebruik van onze zwemfaciliteiten geschiedt te allen tijde op eigen risico. Klik hier voor het zwembadreglement.