Horeca faciliteiten

Domaine Long Pré beschikt over diverse horeca faciliteiten

Een sfeervolle brasserie, een parkwinkel met verse broodjes, een gezellig zomerterras, afhaalservice en lekker gourmetten, het kan allemaal! Voor vragen of reserveringen in onze horeca kunt u telefonisch contact opnemen via +32 80 34 16 95.

Klik hier om onze menukaart te bekijken

Brasserie

Onze brasserie is de perfecte plek om lekker Bourgondisch te genieten

Vakantie is meer dan alleen luieren, lekker lang uitslapen en genieten van de Ardennen met haar mooie, groene natuur. Kies de burger die het beste bij u past en geniet. Uw kwaliteitsburger wordt vergezeld door aardappelgarnituur en salade.

Om het beeld compleet te maken hebben wij een groot assortiment bieren, waarvan vele uit de streek. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom voor een lekker kopje koffie of om gezellig samen te borrelen.

Afhalen

Heeft u geen zin om zelf te koken?

Maar heeft u ook geen zin om te gaan uit eten? Haal dan wat lekkers af in onze brasserie. U kunt bij ons terecht voor frietjes, hamburgers en snacks.

Gourmetten

Lekker en sfeervol in uw eigen accommodatie eten, zonder uren in de keuken te staan en zonder enige zorgen? Bestel dan het gourmetarrangement. De prijs voor volwassenen is € 18,95 en voor kinderen tot en met 11 jaar € 8,95. U kunt dit arrangement tot één dag van tevoren bestellen bij de receptie. Het arrangement bestaat uit:

  • Huur gourmetstel (inclusief benodigde materialen)
  • Diverse soorten vlees, groenten, aardappels, stokbrood en sauzen

Parkwinkel

In onze parkwinkel vindt u de eerste nodige behoeftes

Naast de dagelijkse ontbijtproducten zoals streekvleeswaren, confituren, cornflakes en dagverse broodjes hebben we een aanbod aan Belgische specialiteiten. U vindt er tevens verschillende verzorgingsartikelen.

U kunt de openingstijden van de parkwinkel vinden bij de hoofdingang en in de welkomstmap die u bij aankomst ontvangt.

Broodjesservice

Elke dag, ook op zondag, kunt u in de parkwinkel broodjes bestellen voor de volgende dag

De keuze is reuze; versgebakken harde broodjes, croissants, stokbrood, chocoladebroodjes en ga zo maar door. Het bestelformulier vindt u op onze receptie.

Komt u op de aankomstdag laat aan, dan kunt u uw bestelling van tevoren telefonisch doorgeven.