Bungalowpark in de Belgische Ardennen

In het bosrijke heuvelland liggen de chalets, appartementen en bungalows van Domaine Long Pré.

‘s Zomers kanoën op de Amblève, mountainbiken in de heuvels, wandelen met spectaculaire uitzichten, zwemmen in het stuwmeer van Robertville, vissen op forel, of de uitdaging aangaan van een challengeparcours? ‘s Winters met z’n allen op de latten om te langlaufen of te skiën, met een warme Glühwein achteraf? Het kan allemaal in en om Domaine Long Pré!

Faciliteiten

Op avontuur in de Ardennen!

Laat de adrenaline maar stromen! Klimmen, abseilen, mountainbiken, het kan allemaal op of nabij dit bungalowpark in Stavelot. Maar het kan ook rustiger: wandelen door de prachtige natuur verveelt nooit. En de kans is groot dat u na het wandelen alsnog met spannende verhalen thuiskomt, bijvoorbeeld over de wilde zwijnen en herten die u onderweg tegenkwam.

Omgeving

U hoeft zich geen moment te vervelen

In de omgeving zijn een heleboel gezellige dorpen en steden zoals Malmedy, Spa, Coo (met haar bekende watervallen) en Durbuy zeker het bezoeken waard. Er zijn talloze typische cafeetjes met Belgische bieren en lekkere restaurantjes waar Ardeense specialiteiten zoals ham en wild de kaart vullen.

Laagste prijsgarantie

U krijgt bij ons altijd de beste prijs

Wij bieden u de beste prijs en geven daarom altijd een laagste prijsgarantie. 

Bekijk onze accommodaties